14 september 20:33, Trafikkontroll, Lycksele

Resultat av trafikövervakning i Lyckseletrakten.

På eftermiddagen och kvällen har polisen kontrollerat trafiken i Lycksele med omnejd.

Efter lunch gjordes flertalet kontroller i centrala Lycksele. Samtliga trafikanter som kontrollerades var utan anmärkning.

Senare under kvällen utfärdades ordningsbot till bilister på och i närheten av E12 utanför Lycksele. En bilist fick en ordningsbot efter att ha kört 105 kilometer i timmen på en 90-sträcka. Ytterligare en bilist fick en ordningsbot efter att ha kört 11 kilometer i timmen på en 100-sträcka. 

Att sänka medelhastigheten är en av de viktigaste åtgärderna vi kan göra för att rädda liv på våra vägar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.