Uppdaterad 14 september 16:17: 12 september 14:00, Anträffad död, Kalmar

Uppdaterad 14 september 16:17

Dödsfall med oklara omständigheter, Kalmar.

Polis skickades under morgonen till en lägenhet i Kalmar efter att en kvinna anträffats avliden. Omständigheter på platsen gör att ett brott inte går att utesluta, och en man som befann sig i lägenheten har gripits och senare anhållits som misstänkt.

Ärendet rubriceras inledningsvis som mord, men rubriceringen kan komma att ändras under utredningens gång.

UPPDATERING 14/9: Efter obduktion av offret har brottsmisstankarna försvagats. Den man som har varit anhållen är nu släppt. Förundersökningen fortsätter och åklagare avvaktar den slutgiltiga obduktionsrapporten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.