14 september 23:33, Rattfylleri, Borlänge

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i centrum

Polisen får samtal från en väktare som kör bakom en bil där väktaren tror att föraren är påverkad.

Föraren parkerar sin bil vid en bensinstation och polisen kommer dit. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och hon får följa med patrullen för provtagning.

Polisen hittade också en mindre mängd misstänkt narkotika i kvinnans bil samt en kniv och kvinnan är i nuläget misstänkt för rattfylleri, ringa narkotikabrott samt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.