16 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

01.25 Kungsbacka, rattfylleri.

En patrull stannar och kontrollerar en bilist på Kullaviksvägen och där blåser föraren positivt varför föraren får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

03.59 Falkenberg, personrån m.m.

En man i 45 års åldern blir rånad på sin cykel samt mobiltelefon på Varbergsvägen. Han blir dessutom misshandlad i samband men händelsen. Han uppger att det var flera personer som hjälptes åt att råna honom samt misshandlade honom vid tillfället. När patrullen kommer till platsen har en ambulans kommit dit och anmälaren åker med för kontroll. Ingen gripen och en anmälan skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.