16 september 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.17 Polisen larmades till en bostad i området Bor, Värnamo, med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en kvinna. Mannen, som är i 55-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus med ambulans. Mannen är nu anhållen.

23.47 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Anderstorpsvägen i Gislaved med anledning av en brand. En parkerad bil brann. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Det fanns ingen spridningsrisk. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.