16 september 07:13, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Jämtland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med relativt få ärenden. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Tre viltolyckor har rapporterats till polisen under morgonen. En av olyckorna har inte anmälts av inblandad förare, men förbipasserande har hört av sig med anledning av en död älg som ligger vid vägrenen. Inga personskador har rapporterats i samband med olyckorna.

I övrigt: 

Kl 00:47, Sveg

Brand i en container med sopor.

Räddningstjänst släcker branden. Det uppges inte vara någon risk för att branden sprider sig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.