16 september 17:34, Misshandel, Helsingborg

Skadad man inkommen till sjukhus, Södra Vallgatan.

En skadad man körs in till akuten i Helsingborg av privatpersoner. Det är oklart vad som hänt honom, men då brott inte kan uteslutas skickas flera polispatruller dels till sjukhuset och dels till den plats där han tros ha ådragit sig sina skador. En avspärrning görs på platsen, Södra Stenbocksgatan, och tekniker budas. Polisen arbetar nu bland annat med att höra de personer som kört in mannen och samla in vittnesuppgifter. Den skadade är en yngre man. I nuläget lämnas inga mer uppgifter i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.