17 september 07:12, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person misstänks för narkotikabrott (innehav). Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Vid en trafikkontroll på E4 i Örnsköldsvik fick två förare böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Kl 01:09, Sundsvall

Polis kontaktas med anledning av att en man blivit slagen av en annan man utanför en bar i Stenstan. Misstänkt person har lämnat platsen.

Förhör hålls och anmälan gällande misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.