29 september 21:18, Stöld/inbrott, Norrköping

Inbrott i villa i Åby.

20:01 Polisen larmades till en villa i Åby med anledning av ett inbrott i en villa. Det var ett larmbolag som larmade polisen och berättade att de fick indikationer på att en eller flera personer befann sig inne i huset.

20:09 Polisen var på plats men gärningspersonen eller –personerna hade redan lämnat huset. Ett fönster var bortmonterat från villan.

Det är i nuläget oklart om inbrottstjuvarna har fått med sig något ifrån villan. Villan har spärrats av och kriminaltekniker kommer att genomföra en brottsplatsundersökning. En anmälan om grov stöld genom inbrott är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.