Uppdaterad 29 september 17:59: 29 september 17:33, Rån övrigt, Varberg

Uppdaterad 29 september 18:14

Enligt SOS så har en pojke blivit utsatt för ett rån, troligen vid Tranelyckan.

Pojken uppger för SOS att han blivit överfallen och slagen av tre okända gärningsmän, troligen vid Hägervägen. De har troligen tillgripit offrets  mobiltelefon. Gärningsmännen uppges vara i 15-16-årsårsåldern. De har lämnat platsen.

Offret säger sig själv inte behöva ambulans.

Kl 17.20: Polis på plats. De har anträffat offret och vittnen. Något senare anträffas även mobiltelefonen. Brottet uppges ha inträffat ca 10 minuter före det att polis larmas till platsen. Polisen söker i närområdet men ännu har ingen gärningsman anträffats.

Oklara omständigheter gör att det möjligen handlar om en misshandel. Det finns uppgifter på utpekade personer. Ingen är dock för närvarande frihetsberövad.

Insatsen har avslutats. Anmälan upprättas, troligen misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.