01 oktober 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

03.10 Polisen larmades till en bostad i området Söder i Huskvarna med anledning av ett bråk. En man hade slagit en man samt en kvinna. I samband med bråket skulle den misstänkta gärningsmannen ha förstört delar av möblemanget i bostaden. Den misstänkta gärningsmannen hade lämnat bostaden när polis kom till adressen, men med hjälp av hundpatrull kunde mannen lokaliseras. Mannen befann sig i närheten av adressen. Den gripne mannen saknade handlingar som kunde styrka hans identitet. Den gripne mannen misstänks för misshandel och skadegörelse.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.