02 oktober 18:25, Övrigt, Karlstad

Lös häst med sulky, Högemons naturreservat i Bofasterud

Kl 18:25 inkom uppgifter till polisen om att en häst med tillkopplad sulky sprang omkring i Högemons naturreservat. 

Polisen har arbetat med ärendet sedan dess och farhågan är att någon blivit avkastad från sulkyn. 

Polisen har inte kunnat återfinna vare sig hästen med sulkyn eller någon person som ramlat av. Såpass mycket tid har nu gått att polisen vädjar till allmänheten i området om hjälp med eventuella iakttagelser eller uppgifter i övrigt så att vi kan lösa ärendet och säkerställa att ingen person ligger skadad och oförmögen att påkalla hjälp. Polisen bedömer anmälarens uppgifter som trovärdiga.

Den som tror sig ha uppgifter som kan hjälpa polisen i fallet ombedes ringa 11414 och begära att få bli kopplade till polisens regionledningscentral i Örebro. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.