03 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon, dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

22.44 Laholm, narkotikabrott, rattfylleri m.m.

En bil kontrolleras på Riksväg 24 och där påvisar både föraren samt passageraren tecken på drogpåverkan. Båda får följa med för provtagning. Man hittar även m misstänkt narkotika vid tillfället som tas i beslag. Man tar även en större kniv i beslag som påträffades i bilen.

23.09 Halmstad, grov misshandel.

En person blir knivhuggen på Hemmansvägen och nu tagit sig till sjukhus med hjälp av en vän. Den som gjorde det lämnade platsen i en bil tillsammans med några andra personer. Ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.