03 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.13 Göteborg, våld och hot mot tjänsteman.

En man påträffas inne i en butik av en väktare som tagit varor och vägrar lämna dessa ifrån sig. Det har även varit stökigt då mannen inte vill samarbeta. Polis till platsen som tar han om mannen som får följa med för att sova ruset av sig. Han kan misstänkas för ringa stöld, olaga hot samt våld mot tjänsteman.

22.35 Göteborg, våld mot tjänsteman.

Ordningsvakter på Järntorget har omhändertagit en kvinna som varit mycket stökig och bråkig på en krog. Patrull till platsen som tar över och i samband med detta sparkar kvinnan en polis på benet. Kvinnan blir inlagd för sin berusning och kommer senare höras om det inträffade.

01.11 Göteborg, skadegörelse.

En person ses kasta sten mot en parkerad polisbil utanför polishuset på Skånegatan. Med hjälp av filmupptagning samt bra vittnesuppgifter kan man gripa personen som befinner sig i närområdet tillsammans med två andra personer. Den misstänkte personen får först sova ruset av sig innan man kan höra honom om det inträffade.

03.02 Kungälv, trafikolycka.

En så kallad EPA-traktor har kört av vägen och krockat med ett träd på Länsväg 616 mellan Åseby – Hålta. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Föraren är vaken samt talbar och åker med ambulansen för kontroll på Kungälvs sjukhus. En anmälan om vårdslöshet i trafik skrivs.

06.47 Vänersborg, bilbrand.

En bil brinner i Frändefors och när patrullen kommer fram är den helt utbränd. Ett vittne hörde hur det small till och tittade sedan ut och såg att bilen börjat brinna. Oklart i nuläget hur branden börjat men patrullen har säkrat en del saker på platsen som kommer analyseras. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.