03 oktober 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fem personer har omhändertagits för fylleri i Sundsvall.

I Örnsköldsvik arbetade polis med ordningen på bland annat Rondellplan under kvällen och natten. Där hade det samlats mycket folk och på grund av att det var stökigt på plats upprättades ett område enligt PL §24. Det innebär att området stängdes av för att ordningen och säkerheten skulle kunna upprätthållas.

Under kvällen och natten omhändertogs nio personer för fylleri, varav flertalet var minderåriga och de överlämnades till vårdnadshavare.

En anmälan upprättas gällande misshandel på Rondellplan. En man i 20-årsåldern blev slagen av en okänd gärningsperson. Anmälan upprättas.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:13 Misshandel, Sollefteå

Polis beordras till en adress i Sollefteå med anledning av en misshandel. Fyra personer, män i 25-40-årsåldern, grips. De är misstänkta för att ha misshandlat en man.

00:30 Rattfylleri, Timrå

Polis beordras till Söråker med anledning av en trafikolycka. Två fordon är inblandade. Ena föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och misstänks vara påverkad. Han tas med för provtagning och förhör. Mannen misstänks för drograttfylleri och grov olovlig körning.

05:46 Arbetsplatsolycka, Sundsvall

Polis beordras till Västermalm med anledning av en olycka på en arbetsplats. Enligt initiala uppgifter har en man i 25-årsåldern skadat foten. Han förs till sjukvård. Polis håller förhör och upprättar anmälan gällande arbetsplatsolycka. 

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.