04 oktober 14:42, Knivlagen, Halmstad

En man ses gå runt med en kniv på en parkeringsplats i området Flygstaden.

Flera vittnen oberoende av varandra hör av sig till polisen då man iakttager en man gå omkring med en kniv i handen. Något vittne säger även att han hugger i något träd intill där han befinner sig. Han sparkar även mot en bil i samband med att han lämnar området. Han ses sedan gå ombord på en buss varför ett av vittnena följer efter bussen med sin bil för att ge positioner till patrullen som är på väg fram.

Bussen stannar till vid hållplatsen Mickedala där patrullen får visuell kontakt med mannen. Patrullen stannar mannen och kan då även säkra kniven som han nu hade stoppat på sig. Mannen kan även misstänkas för narkotikabrott eget bruk. Mannen som är i 30 års åldern får följa med för kroppsbesiktning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.