05 oktober 19:47, Skottlossning, misstänkt, Göteborg

Polisen får via SOS in uppgifter om att det ska ha hörts skottlossning i området kring Köldgatan. Vittnesuppgifter talar om att man hör 5-7 skott i rad. Inledningsvis finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats.

Ett flertal polispatruller larmas till platsen. På väg till platsen framkommer ytterligare uppgifter, tre personer uppges ha blivit beskjutna vid Köldgatan. Två uppges vara skadade, en person uppges vara skadad i ett ben och en har fått en rispa vid ryggen, ej in i kroppen. Inledningsvis är det något oklart om beskjutningen varit utomhus eller inomhus. Troligen har det varit en beskjutning via en entrédörr.

Platsen spärras av. Förundersökning inleds med rubricering försök till mord. Polisen inleder en insats på platsen tillsammans med flera ambulanser och läkarbil.