Uppdaterad 05 oktober 07:04: 04 oktober 22:05, Mord/dråp, försök, Uddevalla

Uppdaterad 05 oktober 07:04

En man har blivit skjuten vid Jarlsgatan. Inga uppgifter om skadeläget. Händelsen utreds som försök till mord.

Vi får en larm om en skottlossning på Jarlsgatan i centrala Uddevalla. En man i 40-årsåldern har blivit skjuten. Mannen är förd till sjukhus. Inga uppgifter om skadeläget. Flera enheter är på plats och händelsen utreds som försök till mord. Teknisk undersökning kommer ske under kvällen/natten. Ingen misstänkt i nuläget.

Uppdatering kl.07:00 Polisen kunde under gårdagskvällen gripa sex personer, som nu sitter anhållna misstänkta för försök till mord samt grovt vapenbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.