06 oktober 06:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

23.07 En hundpatrull skulle stoppa och kontrollera en personbil på Marsjövägen 29, Strängnäs, men personbilen vägrade att stanna för kontroll. I samband med detta backade personbilen in i polisbilen innan personbilen lämnade platsen. Ingen person eller hund skadades vid händelsen. Flera polispatruller sökte efter personbilen, som senare kunde hittas. Ingen person fanns kvar i bilen. Händelsen rubriceras som försök till grov misshandel.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.