06 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Kvällen gör Stefan Gustafsson.

01:49, Göteborg, rån

Vi får larm om fyra personer som slåss vid Gustaf Adolfs torg. När polis kommer fram är det tre personer kvar. En fjärde har sprungit från platsen. Två av personerna uppger att de har blivit rånade på bland annat kontanter och mobil. En anmälan om rån med okänd gärningsman är upprättad.

03:36, Uddevalla, inbrott

Vi får in larm om att två personer krossat en ruta på en restaurang på Skeppsholmen i Uddevalla. De ska bland annat ha tömt en snuskyl på stället. En person ses lämna platsen i riktning mot centralstationen. Polis kan sedan gripa en man med snus i en väska.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.