Uppdaterad 05 oktober 23:33: 05 oktober 22:16, Detonation, Stockholm

Uppdaterad 05 oktober 23:33

Samtal om kraftig detonation i Bromsten.

Flera samtal inkom till Ledningscentralen om en kraftig detonation i Bromsten. Efter en stund konstaterades att något har detonerat i anslutning till en fristående hus/ villa. Polis har spärrat av runt den aktuella fastigheten och arbetar i nuläget med att samla in information. 

Polisens tekniker och Nationella bombskyddet är på väg till platsen. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha skadats.

En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse är inledd. 

Uppdatering klockan 23.33

En dörr och ett fönster ska ha fått skador av detonationen.

Ingen är i nuläget gripen för händelsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.