07 oktober 03:35, Motorfordon, anträffat stulet, Kumla

En bilförare lämnar ett  misstänkt stulet släp

Ett vittne ser hur en bil med tillkopplat släp kör runt i Sköllerstatrakten. För att förhindra att vittnet följer efter så väljer man att koppla loss släpet och köra vidare. Något senare så överger man bilen och lämnar till fots. Polishund till platsen och hunder får tidigt upp ett spår som leder ut på ett gärde. Efter en kort stund så anträffas 2 personer en man och en kvinna som är kända sedan tidigare av polis.

Utredningen kommer att ske efter det att personerna har förhörts. I skrivande stund är brottsrubriceringen oklar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.