07 oktober 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning / ordningsstörning. Ingen har fått följa med för för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.44 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Tystberga uppstod brottsmisstankar. Registreringsskyltarna omhändertogs av polisen på grund av obetalda fordonsskatteskulder. En passagerare, kvinna i 25-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav.

03.06 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4, norrgående körriktning i Vagnhärad. Det var en lastbil med släp som kört i diket och föraren, en man i 65-årsåldern har blivit misstänkt för vårdslöshet i trafik. Läs på Trafikverkets hemsida om hur trafiken påverkas av bärgningsarbetet.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.