07 oktober 18:28, Misshandel, Eksjö

Anmälan och motanmälan för misshandel i Eksjö

15:08 fick polisen larm om ett bråk i en lägenhet centrala Eksjö. En kvinna ringde in och polisoperatören hörde hur flera personer skrek åt varandra. Samtalet bröts.

15:22 när samtalet återupptogs fortsatte bråket och en polispatrull beordrades till platsen. När de kom fram hävdade den inringande kvinnan som är i 35-årsåldern att hennes man som är i 40-årsåldern slagit henne. Efter förhör på plats med båda makarna upprättade polisen två anmälningar om misshandel. En där kvinna anmäler mannen för misshandel, och en där mannen anmäler kvinnan för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.