08 oktober 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan). Fyra personer har omhändertagits på grund av berusning och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.12 Polisen kontrollerade en person utomhus i de centrala delarna av Årby, Eskilstuna. Mannen misstänktes för narkotikabrott och han greps. Mannen, som är i 20-årsåldern, anhölls senare under natten efter beslut av åklagare.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat viltolyckor, larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.