08 oktober 07:34, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:06 Vara, trafikolycka.

En personbil kör av vägen och krockar med ett träd på Vidhemsgatan. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Samtliga skall vara ur bilen och en av dem skall vara gravid. Kvinnan åker med till sjukhus för kontroll. Patrullen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik som kommer utredas senare. 

23:25 Göteborg, personrån.

En person blir rånad på sina tillhörigheter på Adventsvägen varför polis kallas till platsen. Målsägande hade blivit rånad ute på gatan i närheten av där han bor och nu tagit sig hem till sin bostad för att kontakta polis. Polis möter upp honom vid bostaden och där berättar han att han blivit av med sin mobiltelefon, bankkort, kontanter m.m. 

02:10 Orust, inbrottsstöld.

En person ser via ett så kallat kameralarm personer som är inne på hans företag i området Torp. Det verkar som de försöker stjäla bilbatterier varför kallas till platsen. Oklart i nuläget hur de tagit sig in på området. Patrullen kan konstatera att en bil som står på utsidan är full med batterier. Personerna springer från platsen när de förstår att de blivit upptäckta. Polis lyckas spåra upp en av dem som identifieras och kan misstänkas för inbrottsstöld. De övriga är på fri fot.