09 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalespersoner är Christer Fuxborg och Hans-Jörgen Ostler. Under kvällen kommer Thomas Fuxborg.

00:25 Hylte, allmänfarlig vårdslöshet.

Brandlarm kommer in till SOS från en adress på Norra industrigatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen och kan konstatera att det skett en torrkokning. Ingen har kommit till skada och polisen skriver en anmälan.

01:01 Kungsbacka, rattfylleri.

Patrull stannar och kontrollerar en bil vid Fjärrås station. Patrullen misstänker föraren för grov olovlig körnings samt rattfylleri. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med till polisstationen för provtagning som misstänkt för rattfylleri.

01:21 Varberg, rattfylleri.

Patrull stoppar en bilist på riksväg 41 i Derome, föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och för följa med till polisstation för provtagning som misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.