09 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

03.22 Polisen larmades till en adress i området Kneippen, Norrköping, med anledning av ett inbrott i en garageport. Polis åkte till platsen och en man, som är i 30-årsåldern, greps. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

03.57 Polisen larmades till en butik i Ljungsbro, Linköping, med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom att bryta upp en dörr. Gods till ett större värde stals. En brottsplatsundersökning genomfördes. En anmälan om grov stöld upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.