Uppdaterad 09 oktober 05:06: 09 oktober 05:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

22:26 Rattfylleri – Frösö, Östersund

En polispatrull stoppade en moped. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav samt olovlig körning. Passageraren, en kvinna i 25-årsåldern, misstänktes för ringa narkotikabrott innehav. Båda personerna fick följa med till polisstationen för provtagning. Polisanmälan upprättades.

22:35 Rattfylleri – Sveg, Härjedalen

En polispatrull stoppade en personbil och föraren, en man i 30-årsåldern, misstänktes för rattfylleri. Föraren fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades.

00:00 – Lugnt i länet

Inget att rapportera.

01:34 – Rattfylleri – Ström, Strömsund

Polisens regionledningscentral fick in samtal om en person som körde en bil onykter. Föraren ska sedan ha kört ner bilen i ett dike. En polisbil beordrades till platsen. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades och föraren misstänktes för rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

03:00 – Lugnt i länet

Inget att rapportera.

05:00 – Lugnt i länet

Inget att rapportera.