Uppdaterad 09 oktober 06:05: 09 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Uppdaterad 09 oktober 06:05

Ett urval av nattens händelser.

00:00 – Lugnt i länet

Inget att rapportera.

03:00 – Lugnt i länet

Inget att rapportera.

03:50 Rattfylleri – Bredsand, Sundsvall

En polispatrull stoppade en personbil och föraren, en man i 30-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri. Föraren fick följa med patrullen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande drograttfylleri samt olovlig körning.

05:00 – Lugnt i länet

Inget att rapportera.

06:00 – Lugnt i länet

Inget att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.