Uppdaterad 09 oktober 18:11: 09 oktober 17:20, Brand, Hagfors





Uppdaterad 09 oktober 18:11

Räddningstjänsten har ryckt ut på ett larm om en brand i Sättra, Hagfors.

Räddningstjänsten har fått ut två personer ur en brinnande lägenhet och arbetar nu med att bekämpa branden. De två personerna kommer att föras till sjukhus med ambulans. Det finns inte närmare uppgifter om deras skadeläge i detta nu.Uppdatering kommer att ske när ny information kommer in.

Uppdatering 18.10

De två personerna, en man och en kvinna, som undsattes av räddningstjänsten i den brinnande lägenheten har förts till sjukhus för vård. Orsaken till branden är oklar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.