10 oktober 07:30, Sammanfattning natt, Värmlands län

En relativt lugn polisiär natt i polisområde Värmland. En del fylla och stök men inga stora haverier.

Polisen fick sent på fredagkvällen rycka ut på en befarad misshandel i en ort några mil från Karlstad då grannar hört skrik, dunsar och svordomar från en grannlägenhet. När patrullen kom till platsen visade det sig att det handlade om en person som spelade TV-spel med varierande framgång, varpå personen blev arg och uttryckte detta en smula högljutt. Ingen person var utsatt för våld, förutom de fiktiva figurerna i tv-spelet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.