10 oktober 11:14, Rån, Göteborg

Rån (motvärnfallet) i en livsmedelsbutik vid Slättadamm.

Polisen får in uppgifter om att två män ska ha varit inne i en livsmedelsbutik vid Bjurslätts torg och tagit varor. När de ertappas så knuffar de undan ingripande personal och hotar även honom. Den anställde har dock inte fått några fysiska skador. Det innebär att de två gärningsmännen blir misstänka för rån istället för stöld (motvärnsfallet). Rånbytet uppges vara två frysta hamburgare och en falukorv.

Kl 11.25: Polis på plats. Det finns var polisen kan se en klar möjlighet att man kan identifiera de två rånarna.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.