11 oktober 12:29, Räddningsinsats, Falkenberg

Larm om utsläpp av en större mängd kolsyra på Carlsberg bryggeri i Ågård.

Larm via SOS om att en större mängd kolsyra ska ha släppts ut på Carlsbergs Bryggeri, Årstadsvägen. Inga kända personskador. Lokalerna håller på att utrymmas.

Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Polisen bistår/underställd räddningsledaren på platsen. Ingen explosionsrisk enligt räddningstjänsten. Enligt räddningstjänsten ett utsläpp i ett mindre utrymme, ingen person har kommit till skada.

Frågor kring händelsen hänvisas till räddningstjänsten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.