Uppdaterad 11 oktober 11:57: 11 oktober 10:34, Trafikolycka, Gnesta

Uppdaterad 11 oktober 11:57

Trafikolycka på Östra Storgatan i Gnesta.

10.12 samtal till polisen om trafikolycka på Östra Storgatan. Enligt inringaren ska en motorcyklist ha kört på en minibuss bakifrån.

Polisen är på väg till olycksplatsen.

10.40 polisen är framme på olycksplatsen.

11.25 polisen är nu klar med de inledande utredningsåtgärderna. Mc-föraren, en man i 55-årsåldern misstänks för trafikbrott, att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Ambulans kallades till olycksplatsen men skadeläget på mc-föraren är oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.