12 oktober 07:49, Trafikolycka, Kungsör

Person påkörd i samband med kökrock på länsväg 560.

En personbil kör in i en framförvarande bil på länsväg 560 i höjd med Skillinge.

Efter olyckan står föraren av den första personbilen, som är en man i 40-årsåldern, mellan de båda bilarna när en tredje bil kommer och kör in i den andra personbilen. Föraren av den första personbilen kläms då mellan de två första fordonen.

Mannen kontrolleras av ambulanspersonal, men tack vare att den andra personbilen har extraljus klarar sig mannen oskadd. Ingen av förarna är i behov av vård efter olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.