Uppdaterad 12 oktober 07:22: 12 oktober 06:52, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

22.59 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till länsväg 151, Hillerstorp utanför Gnosjö. En bilist hade kört in i vägräcket. Föraren klarade sig utan fysiska skador. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

04.27 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka på riksväg 31, mellan Ekenässjön och Vetlanda. En bil hade voltat. Tre personer fördes till sjukhus, polisens presstjänst har inga uppgifter om de eventuella personskadorna. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. Bilen bärgades från platsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller.