Uppdaterad 12 oktober 20:56: 12 oktober 18:52, Skottlossning, Malmö

Uppdaterad 12 oktober 20:56

Uppringare larmar om skottlossning, Rosengård.

Uppringare larmar polis och berättar att de hört flera skott avlossas i området kring Von Rosens väg. Polispatruller skickas till platsen. En plats där en skottlossning ägt rum konstateras och spärras av. Ingen skadad person har anträffats. I nuläget är det oklart vad det har skjutits mot.

Uppdatering: Patruller påbörjar dörrknackning i området.

Uppdatering: Polisen är klara på platsen. En anmälan om grovt vapenbrott upprättas. Det är fortsatt oklart vad man har skjutit mot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.