13 oktober 13:01, Trafikbrott, Norrköping

MC-förare frihetsberövad i Norrköping efter förföljande.

10.57 En man i 35-årsåldern blev på förmiddagen misstänkt för bland annat drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Detta efter att en MC-polis följt efter honom för att göra en kontroll varpå den misstänkte mannen ökat farten och försökt köra ifrån polisen. MC-polisen följde efter mannen och fick stopp på den misstänkte i stadsdelen Klockartorpet efter att mannen i 35-årsåldern försökt köra uppför en grässlänt och kört omkull.

Polisen fick hjälp av en kvinna som höll fast den misstänkte, innan han kunde frihetsberövas för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.