14 oktober 06:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

22.10 Polisen fick samtal om att en man, som är i 20-årsåldern, hade blivit rånad utomhus i närheten av Eksjö gymnasium. Genom våld och hot tvingade tre okända gärningspersoner till sig pengar från mannen. Mannen fick ansiktssmärtor efter att de tre männen hade slagit honom. En förundersökning gällande rån upprättades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.