Uppdaterad 15 oktober 15:31: 15 oktober 14:04, Trafikolycka, singel, Lilla edet

Uppdaterad 15 oktober 15:31

En lastbil har kört av vägen vid Nygård. Inga uppgifter som personskador.

Vi får larm via SOS. Lastbilen ligger enligt uppgift i diket. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Föraren är enligt uppgift vaken och talbar. I övrigt inga uppgifter om skadeläget.

Uppdatering kl. 15:08: Föraren av lastbilen är förd till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift med lättare skador. Lastbilen bärgas från platsen. En anmälan om trafikolycka ej misstanke om brott är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.