16 oktober 08:04, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01:36 Narkotikabrott, Sundsvall

En patrull kontrollerar en man i Stenstan. I samband med det uppstår misstanke om att mannen är påverkad av narkotika. Han omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.