16 oktober 09:08, Motorfordon, stöld, Arvika

Två män har gripits i Älgå, Arvika kommun efter att ha ertappats i en stulen bil.

Bilen ifråga stals under gårdagen i Arvika och hade vid anträffande ett stulet släp påkopplat. Männen misstänks även för inbrott i en slaktbod där nyskjutet vilt tillgripits. De misstänks även för försök till grov misshandel efter att ha kört på en bil med privatpersoner som försökte stänga inne gärningsmännen på ett vägavsnitt. GM valde då att med kraft köra på den andra bilen. Privatpersonerna skadades dock inte, däremot kraftiga skador på privatbilen. Gm är i trettio- respektive fyrtioårsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.