16 oktober 09:09, Stöld/inbrott, Nyköping

Bostadsinbrott i Tystberga.

07.47 samtal kom till polisen från en inringare som upptäckt ett bostadsinbrott i Tystberga.

08.53 polisen har varit på på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott. Det som har hänt är att en dam i 90-årsåldern har utsatts för inbrott under natten när hon var hemma. Det är ännu inte klarlagt vad som stulits.

Polisen behöver allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser från Tystberga under natten. Alla tips om fordon eller personer är välkomna på telefon 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.