16 oktober 15:06, Trafikolycka, personskada, Norrköping

Trafikolycka med personskada i Norrköping.

13.49 Polis, ambulans och räddningstjänst fick larm om en påkörd cyklist vid en rondell på Hagagatan i Norrköping. När polisen kom till platsen fann de en kvinna i 75-årsåldern som var vaken och talbar och klagade över smärtor i en fot. Ambulanspersonalen konstaterade att fotleden var bruten.

Föraren, en kvinna i 80-årsåldern fanns till en början inte på olycksplatsen, men kom tillbaka efter att hon kört hem den skadade kvinnas cykel. Hon är nu misstänkt för trafikbrott eftersom hon inte iakttagit väjningsplikten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.