Uppdaterad 15 oktober 23:21: 15 oktober 17:14, Kontroll person/fordon, Malmö

Uppdaterad 15 oktober 23:21

Kontroll av person, Erik Dahlbergsgatan.

Flera polispatruller är på plats på Erik Dahlbergsgatan, detta för att kontrollera uppgifter som inkommit kring en person. I nuläget kan ingen mer information lämnas.

Uppdatering: Ett antal beslag har gjorts. Ingen person är frihetsberövad. Polisens arbete fortsätter.

Uppdatering: Polis är klara på platsen. Anmälningar om grovt vapenbrott, narkotikabrott och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor upprättas. Det sistnämnda avser någon form av pyroteknik. Inga personer är frihetsberövade i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.