Uppdaterad 16 oktober 14:17: 16 oktober 07:37, Farligt föremål, misstänkt, Karlshamn

En avspärrning har upprättats utanför polishuset i Karlshamn då kontroll pågår av ett okänt föremål som anträffats i en brevlåda utanför byggnaden. För närvarande har allmänheten inte tillgång till receptionen.

Uppdatering: Polis arbetar med att kunna avfärda föremålet, som är ett paket, som ofarligt. Det finns ingen konkret misstanke om att det kan röra sig om någonting farligt. Bombskyddet är på väg till Karlshamn för att hjälpa till i arbetet så att polisstationen skall kunna öppnas för allmänheten igen så snart som möjligt. De beräknas vara framme omkring 12-tiden.

Uppdatering 11:12 Avspärrningarna utökas något på grund av förberedelse inför bombskyddets hantering av paketet. Inget hot har kommit in till polisstationen och misstankarna gentemot föremålet har inte stärkts.

Uppdatering 12:04 Paketet har skjutits av bombskyddet. Ingen ytterligare explosion har förekommit i samband med detta.

Uppdatering 12:20 Avspärrningen hävs.

Uppdatering 12:30 Paketet innehöll ingenting som kan betraktas som farligt.

Uppdatering 14:15 Paketet innehöll en tröja.