Uppdaterad 16 oktober 17:17: 16 oktober 06:49, Farligt föremål, misstänkt, Åmål

Uppdaterad 16 oktober 17:17

En glasdörr till en salong på Kungsgatan är krossad och polis tillkallas för att undersöka några föremål som finns på platsen.

Det är i nuläget oklart vad det är för föremål.

I natt strax efter kl 04 hördes en hög smäll på Kyrkogatan som ligger i närheten. Polis var då på plats i området men upptäckte inte den krossade rutan på Kungsgatan. Det är för närvarande oklart vad som har hänt.

11:03 Platsen avspärrad. Nationella bombskyddet skall kontrollera föremålet.  

14.00 Platsen är nu säkrad och Nationella bombskyddet är klara med sitt arbete. En teknisk undersökning har inletts på platsen och Kungsgatan är fortfarande avspärrad. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats.

16.20 Polisen är klar på plats och avspärrningarna är hävda.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.