Uppdaterad 16 oktober 21:54: 16 oktober 16:24, Stöld, Örebro län

Uppdaterad 16 oktober 21:54

Tre män gripna för stöld av lastpallar.

Polis mottog samtal av en anmälare om en lastbil som stulit lastpallar från anmälarens hyresvärd i Vintrosa, Örebro län. Anmälaren följde efter lastbilen längs E18 i Vintrosa och kunde styra patrullen mot lastbilen. Ett rådigt ingripande från anmälaren som bidrog till att polisen kunde få stopp på lastbilen och därefter gripa tre män.

Efter förhör kommer åklagare ta ställning till om de ska anhållas eller frigivas under fortsatt utredning.

Uppdatering:

De tre männen är nu anhållna efter beslut av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.