Uppdaterad 25 oktober 22:22: 25 oktober 21:28, Trafikolycka, personskada, Hudiksvall

Uppdaterad 25 oktober 22:22

Trafikolycka RV84 Delsbo-Gryttjesbo

Trafikolycka med två fordon inblandade. Ett fordon påbörjade en omkörning  men avbryter och får sladd. Ett mötande fordon krockar med omkörande fordon. Sex stycken inblandade. Två personer allvarligt skadade, fyra personer lindringt skadade.

Polisen har inlett en förundersökning gällande vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppskada. Ingen person är i nuläget misstänkt.

Ingen mer information kommer i nuläget lämnas ut.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.